кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

среда, 30 января 2013 г.

Влад Плахотнюк поздравил своих крестников, тройняшек Марию, Анастасию и Александрину, С Днем Рождения !

Tatiana Surugiu, mama cvintupleţilor a fost felicitată de reprezentanţii fundaţiei Edelweiss. Femeia se află în spital de mai bine de o lună, între timp micuţii, care s-au născut prematur, au mai crescut, iar medicii spun că peste o lună aceştia vor putea merge acasă.
Cei trei copiii care au supravieţuit după naştere au fost mutaţi în acelaşi salon cu mama lor. Acum aceştia respiră singuri, dar sunt alimentaţi cu ajutorul aparatelor.
De ziua Femeii, mama cvintupleţilor a primit flori şi cadouri de la fundaţia Edelweiss, dar şi de la singura femeie ministru din Guvern, Dna Valentina Buliga.
Anterior, membrii fundaţiei i-au oferit familiei Surugiu un ajutor financiar de 10.000 lei, dar şi medicamente pentru copii. Totodată, prim-vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc i-a donat salariul său lunar de deputat de pe toată perioada mandatului.
Edelweiss a oferit flori şi cadouri tuturor mamelor care au petrecut Ziua Femeii în Secţia prematuri a Centrului Mamei şi Copilului. 
Tripleţii Familiei Surugiu au împlinit 2 ani!

Marius, Alexandrina şi Anastasia, finii fondatorului Edelweiss, au împlinit doi ani! Din partea nănașului, copiii au primit jucării și mobilier pentru camera lor de joacă, din noua casă în care s-a mutat recent familia Surugiu.

În urmă cu doi ani, tripleții au fost norocoșii supraviețuitori, dintre cei cinci copii născuți de Tatiana Surugiu. Situația inedită, dar și greutățile care îi așteptau pe soții Surugiu l-au impresionat pe fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, care le-a donat tripleților salariul său de prim-vicepreședinte al Parlamentului. De atunci, Vlad Plahotniuc le este nănaș și îi ajută ori de câte ori aceștia au nevoie.

Cu ocazia aniversării celor doi ani, mama tripleților i-a mulțumit fondatorului Edelweiss pentru sprijin: "Aş vrea să spun că multă lume a venit la mine cu promisiuni, după ce au aflat că am dat naștere la cinci copii. Însă doar o singură persoană mă susţine în creşterea copiilor mei. Aduc sincere mulţumiri Fundaţiei Edelweiss şi dlui Vlad Plahotniuc pentru că acordă sprijin familiei noastre”.

Părinţii şi buneii copiilor sunt mândri pentru că Marius, Alexandrina şi Anastasia au început să rostească primele cuvinte. De asemenea, Marius – băiatul familiei Surugiu, care s-a născut cu doar 1,3 kg, se recuperează bine după operația la inimă pe care a suportat-o anul trecut și se joacă mereu cu surorile sale. Vlad Plahotniuc ·

Luna aceasta, a fost încărcată, cu subiecte politice, pe care sunt convins că nu le-ați ratat. Vom vorbi și despre acestea... Azi însă vreau să mă “laud” cu finii mei tripleți, care împlinesc doi ani și se fac din ce în ce mai frumoși! Îi felicit pe Tatiana și pe Serghei Surugiu pentru familia pe care o au și mă bucur că le pot fi alături! Marius, Anastasia şi Alexandrina, la mulți ani! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий