кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

воскресенье, 4 ноября 2012 г.

"Mocanu+Voronin= comunism şi dictatură. E adevărat sau nu că Oleg Voronin a cumpărat JurnalTV"

Într-un articol recent – "S-a oficializat tripla alianţă "Ţopa-Mocanu-PCRM"? Urmează preluarea Jurnal TV de către comunişti?" postat pe http://vox.publika.md/politica/s-a-oficializat-tripla-alianta-topa-mocanu-pcrm-336121.html, Corneliu Gandrabur, observă că: "Mocanu a fost atâta timp unul dintre supuşii lui Voronin, el a plecat doar în "komanderovkă" la cei doi Ţopi, din nou "cu misiune specială" de la fostul său şef comunist. Aceştia i-au făcut partid, i-au pus trustul Jurnal la picioare, însă Mocanu a eşuat în încercarea lui de a dezvolta un proiect politic, asta pentru ca îi lipsea un lucru esenţial, credibilitatea (vedeţi sondajele)".


Urmărind evoluţia postului Jurnal TV, observam că la atacurile furibunde ale lui Sergiu Mocanu împotriva lui Plahotniuc şi a PDM, s-au adăugat şi lideri comunişti, cu teme inventate, precum ar fi sentinţele sau hotărârile unor judecăţi din Londra sau Cipru, care însă nu există.

Faptul intentării unor acţiuni civile şi publicarea unor anexe la aceste cereri, este prezentat opiniei publice drept hotărâri şi sentinţe, iar la aceste emisiuni participă şi jurişti cu experienţă, care necitind hotărârile, care repet încă nu există, le comentează!

Recent, deputatul comunist Petrenco, a făcut câteva declaraţii neacoperite cu probe la emisiunea Fabrika de la Publika TV, beneficiind de dreptul la libera exprimare şi imediat a fost preluat de Jurnal TV, care nu s-a obosit să mai culeagă şi alte opinii la temă.

http://www.jurnaltv.md/ro/news/plahotniuc-mai-are-o-televiziune-407938/

Alianţa politică dintre Mocanu şi Voronin nu este una recentă, îi uneşte un duşman comun, Plahotniuc şi PDM, dar şi datoriile acumulate de Jurnal TV, căci, conform unor surse, întreţinerea acestui post de televiziune, împreună cu tot trustul care cuprinde circa 350 de angajati, costă cam cinci milioane de euro pe an. În ultimul timp vedem tot mai des apariţiile fruntaşilor comunişti la Jurnal TV, dar şi apariţiile lui Mocanu în media comunistă.

Implementarea echipei Ţopa-Mocanu la Jurnal TV, s-a făcut intenţionat, folosindu-l în acest scop pe Val Butnaru, care admit că a fost naiv şi a crezut că Mocanu îl urăşte pe Voronin, şi în schimbul unor investiţii în trustul de presă a acceptat un parteneriat cu aceştia.

Apoi aceştia nu au mai avut nevoie de Val Butnaru şi Sorin Bucătaru, care au încercat să menţină trustul pe o poziţie proromânească şi echidistantă şi i-au îndepărtat.

Dacă tot ne luptăm pentru transparenţa în mass-media, ar fi bine ca cei de la JurnalTV să răspundă opiniei publice la întrebarea, e adevărat sau nu ca Oleg Voronin a cumpărat postul de televiziune JurnalTV?

Комментариев нет:

Отправить комментарий