кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

четверг, 7 февраля 2013 г.

Tânăra Inga Onoico, susţinută financiar de Vlad Plahotniuc, a fost operată cu succes


Vlad Plahotniuc
Dragi prieteni,
Revin cu veşti bune legate de operaţia Ingăi. Ea s-a desfăşurat cu succes. A fost o operaţie complexă, a durat mai bine de 5 ore, dar la final medicii s-au declarat foarte optimişti şi au spus că faptul că Inga e foarte puternică şi pozitivă o va ajuta să se însănătoşească mai repede.
Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la Inga zilele acestea şi aţi fost alături de ea.
Sunt sigur că Inga va începe în curând o nouă viaţă, alături de cea ce are ea mai de preţ, fetiţa ei.
VP

Dansatoarea Inga Onoico a fost ieri operată, după ce a aşteptat mai bine de un an intervenţia chirurgicală. Operaţia a decurs bine, chirurgii au reuşit să înlăture segmentul deteriorat de coloană şi au ajustat un implant.
Potrivit medicilor, chiar dacă îi va fi greu să reînceapă a merge, ea îşi va putea mişca partea superioară a corpului şi are şanse să îşi simtă picioarele.  
Totuşi, ar fi fost mai bine dacă tânăra era operată acum jumătate de an.Medicii moldoveni nu vroiau, însă, să facă această operaţie, iar Inga era trimisă acasă. Familia şi rudele Ingăi au făcut tot posibilul pentru a o salva şi au găsit un medic german, care a fost de acord să o opereze.  
Publika.md aminteşte că tânăra Inga Onoico a suferit o ruptură de coloană după ce a nimerit într-un accident rutier, în anul 2011. Ea nu putea respira, mânca sau merge, fără ajutorul celor din jur şi a aparatelor speciale. Mai mulţi internauți au demarat o campanie de colectare de fonduri.
Şi prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, a sprijinit financiar operaţia şi tratamentul tinerei. Politicianul a postat un mesaj pe o reţea de socializare menţionând că este impresionat de acest caz şi îi ţine pumnii strânşi Ingăi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий