кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

вторник, 9 октября 2012 г.

Фонд Эдельвейс организовал и провел фестиваль "Golden Apple" и спас жизнь ребенку!


Фонд Эдельвейс организовал и провел  фестиваль "Golden Apple",  с целью развития молодых талантов с ограниченными возможностями Молдовы.

8 октября 2012
vlad_plahotniuc_aoam_13_01_11_95457300_83819300sigla_runthumbs2_12713Талантливы все". Под этим лозунгом состоялся Фестиваль этого года - международный конкурс поп-музыки "Golden Apple" уже второе издание. Большое количество участников, певцов, в том числе молодежи с ограниченными возможностями, встретились в конкурентной борьбе  6-7 октября в Кишиневе. Участники, прошедшие отбор, смогли подняться на сцену для участия самом конкурсе. Здесь дети и подростки впечатлили присутствующих в зале! Они получили большое количество аплодисментов.
Конечно, это был фестиваль победителей и одаренных детей с ограниченными возможностями. Последние хорошо зарекомендовали себя, выполняя любую композицию 
соло или в дуэте. Церемония награждения собрала на сцену всех участников. 

Дети приехали в Кишинев для участия в "Golden Apple’'из 9 ближайше расположенных стран.
Поздравил в итоге всех , как и ожидалось,  основатель Фонда 
www.Edelweiss.md
 .
Основатель Фонда и 1 Вице Спикер Парламента Молдовы В.Плахотнюк и его Фонд поддерживает и продвигает молодые таланты во всех областях, чтобы помочь им добиться успеха в жизни и достичь высших высот на выбранном пути. 
http://edelweiss.md  


Также в этом месяце В.Плахотнюк и фонд Эдельвейс помогли спасти жизнь ребенка!:

Familia Apostol are nevoie de susţinerea noastră! Sperăm în şansa la viață a micuțului Eduard!

05 Octombrie 2012
nthumbs2_12710sigla_ruimg_5737_00773400

În aceste zile, Eduard Apostol, copilul de numai 9 ani alături de care Edelweiis a fost încă din 2010, atunci când a început lupta sa pentru o șansă la viață împotriva unei boli rare și dificil de înfruntat, se află în cel mai important moment de până acum. Edelweis este ca de fiecare dată alături de Eduard și familia sa și îndeamnă pe toți oamenii care pot și doresc să fie alături de aceasta să o facă în orice mod ar dori, fie că e vorba de sprijin moral, sufletesc, fie că e vorba de sprijin material în continuare.

În prezent Eduard Apostol se află cu tatăl său la Moscova, unde are programată, pentru săptămâna viitoare, o intervenție chirurgicală dificilă, realizată de medici de cel mai înalt nivel. La 19 septembrie 2012 tatăl băiatului împreună cu Eduard au plecat de urgenţă în Moscova şi acolo s-a depistat că inima copilului nu-şi mai poate realiza funcţiile şi nu poate asigura debitul cardiac necesar pentru activitatea normală a organismului. La 3 octombrie 2012 Fundaţia Edelweiss a aflat despre cele întâmplate şi imediat s-a implicat pentru a ajuta copilul. Toata suma necesară intervenţiei a fost oferita de către fondatorul Edelweiss, dl Vlad Plahotniuc. La moment se efectuează toate procedurile pre-operator.

Încă în anul 2010 în cadrul Campaniei „Împreună Reuşim” Fundaţia Edelweiss a sponsorizat băiatului prima intervenţie chirurgicală în Centrul de Chirurgie Cardiologica „A. N. Bakulev” din Moscova, care era extrem de necesară pentru viaţa copilului. Operaţia a trecut cu succes, după spusele medicilor, însă peste un an băiatul a început să respire mai greu, iar părinţii au fost atenţionaţi că ar putea fi necesară această a doua intervenţie.

Familia Apostol este formată din 4 membri – părinţii şi doi copii. Eduard, fiul mai mare de numai 9 ani suferă de viciu cardiac Tetrada Fallot care reprezintă o malformaţie a aparatului cardio-vascular şi hipertrofia ventriculului drept; care pune in pericol viaţa si dezvoltarea normala a copilului.

Îndemnăm pe toţi cu inima deschisa să susţină această familie care trece prin clipe de grea încercare! Iar pentru a ajuta familia vă puteţi adresa pe pagina de Facebook Edelweiss şi reprezentanţii fundaţiei vor face legătură directă cu mama băiatului care se află la momentul actual în Chişinău, îngrijind de fratele lui Eduard, Miroslav de 5 ani.

Toata echipa Edelweiss îi doreşte multă sănătate lui Eduard şi se roagă ca acesta sa depăşească cât mai rapid aceasta cumpănă! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий