кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

суббота, 29 сентября 2012 г.

Vlad Plahotniuc, în fruntea unui grup de deputaţi ai PDM, s-a deplasat astăzi la Bruxelles pentru a participa la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni


Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, în fruntea unui grup de deputaţi ai Partidului Democrat din Moldova, s-a deplasat astăzi la Bruxelles pentru a participa la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni, organizat în perioada 28-29 septembrie a.c..
 La Congresul Partidului Socialiştilor Europeni se întrunesc lideri şi reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor de pe continent, care împărtăşesc valorile solidarităţii şi promovează politicile care respectă agenda cetăţenilor. Anul acesta, la eveniment se va adopta o rezoluţie cu tema“Împreună pentru Europa de care avem nevoie”.
 Grupul de parlamentari ai PDM şi prim-vicepreşedintele formaţiunii, Vlad Plahotniuc, vor avea o serie de întâlniri cu lideri ai social-democraţiei europene şi reprezentanţi ai partidelor, care fac parte din aceeaşi familie politică cu cea a Partidului Democrat.
 În contextul colaborării Partidului Democrat cu formaţiuni social-democrate din plan internaţional, amintim că, recent, preşedintele PDM, Marian Lupu, a participat la Congresul Internaţionalei Socialiste, desfăşurat la Cape Town, unde a fost ales vicepreşedinte al acestui for.
 PDM este un partid social democrat, membru al Partidului Socialiştilor Europeni şi al Internaţionalei Socialiste – din partea cărora primeşte un important sprijin internaţional pentru a promova în Republica Moldova acele măsuri aşteptate de populaţie, privind îmbunătăţirea condiţiilor de trai, precum şi pentru a continua drumul ţării noastre spre integrarea în Uniunea Europeană.

Комментариев нет:

Отправить комментарий