кликни меня

кликни меня
пропагандируй мир и добро!

суббота, 29 сентября 2012 г.

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a examinat modele proxy pentru ajutorul social în cadrul unei mese rotunde

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a organizat și desfășurat, în incinta sediului reprezentanței Băncii Mondiale în Republica Moldova, o masă rotundă cu genericul ”Aprobarea indicatorilor proxy pentru o acoperire mai bună a celor săraci cu ajutor social”.
La întrunire a participat dna Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, precum și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, parteneri sociali și instituții subordinate ministerului.
În deschiderea ședinței, dna Valentina Buliga a adresat cuvinte de mulțumire și recunoștință Băncii Mondiale pentru sprijinul acordat  în procesul de consolidare a eficacității rețelei de asistență socială.
Totodată, dna ministru a precizat că caracteristicile şi punctajul aferent pentru evaluarea bunăstării familiei, adică indicatorii proxy,  sunt foarte importanți pentru stabilirea corectă a ajutorului social.
În cadrul întrunirii, expertul dl Ludovico Carraro, consultant principal, Oxford Policy Management a prezentat cîteva modele proxy pentru ajutorul social, iar cei prezenți le-au discutat și analizat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий